(VVV )Cadeaubonnen

VVV Cadeaubon

De VVV cadeaucard is de meest geaccepteerde cadeaucard van Nederland. Je kunt de card zowel in een winkel als online gebruiken bij de aangesloten winkels. Zo kun je o.a. terecht bij Rituals, Douglas, Ici Paris, Wehkamp en de Blokker. kijk voor een compleet overzicht op www.vvvcadeaucard.nl  . De kaart is op te waarderen vanaf 10 euro.

VVV Cadeaubon

De oude, papieren VVV cadeaubon, is nog steeds in te wisselen bij de aangesloten winkels. Een overzicht vind je hier

Zakelijke markt

Indien u voor uw bedrijf/organisatie VVV cadeaubonnen wilt bestellen klik dan hier voor de mogelijkheden en het bestelformulier of neem contact op met onze businessdesk via businessdesk@marketinggroningen.nl of telefonisch via 050-3139741.


VVV Dinercheque (Nationale Dinercheque)

Met dit culinaire cadeau kun je genieten van een heerlijk diner in een van de 2250 aangesloten restaurants. De Nationale Dinercheque is onbeperkt geldig en kun je gebruiken waar en wanneer het jou uitkomt. Vanaf nu is de nationale dinercheque als pas verkijgbaar en op te laden in elk gewenst bedrag tussen de €10 en €150 euro.


VVV Lekkerweg card

Eindelijk is er een cadeaubon  waarmee je eenvoudig hotels, bungalows en b&b's kunt boeken; De VVV Lekkerwegcard. De kaart is op te waarderen met een bedrag tussen de 25 en 150 euro. Je kunt een overnachting boeken (op www.vvvlekkerweg.nl) met keuze uit ruim 2500 accommodaties. Bij je zoektocht zie je VVV -tips voor de leukste uitjes tijdens je verblijf.

Je cadeaukaart is ook tijdens de schoolvakanties en feestdagen geldig en ook de grote ketens als Landal, CenterParcs en Bilderberg zijn beschikbaar.


Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau! De Nationale Bioscoopbon is al verkrijgbaar vanaf € 10.00.


Fontana Bronnenbon - Sauna en Wellnesscard

Met de Fontana bronnenbon is helaas niet meer verkrijgbaar bij de VVV. Wel kunt u de Sauna en Wellnesscard bij ons kopen. Deze kaart kan ook verzilverd worden bij Fontana in Nieuweschans. De kaart kan opgeladen worden met een bedrag naar wens vanaf 10 euro.


Podium Cadeaukaart

Met de PODIUM Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert.


Bol.com Cadeaukaart

  •  Een passend cadeau voor iedere gelegenheid!
  •  Te besteden bij de grootste webwinkel van Nederland
  •   Keuze uit meer dan 11 miljoen artikelen

Kunst & Cultuurkaart

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die houdt van een cultureel uitje. Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan de ontvanger tickets kopen musea, theaters en monumenten door heel Nederland! Zo biedt u de ontvanger veel keus. Online kunt u de cadeaukaart bestellen met een waarde tussen €5,- en €150,-

Deel deze pagina