Winterstad Groningen nog tot en met 3 januari

woensdag 23 december 2009

Winterstad Groningen nog tot en met 3 januari
Vele mensen vonden al de weg naar de gezellige ijsbaan op de Ossenmarkt, onderdeel van Winterstad Groningen. Het is nog tot 3 januari mogelijk om op het plein te genieten van winters plezier. Lekker schaatsen, een gezellige sfeer en heerlijk eten.

Bij de ijsbaan, met een grootte van 40 bij 15 meter, staan tal van attracties. Ook worden er leuke activiteiten en concerten georganiseerd, zowel in de middag als ‘s avonds. Zo zijn er speciale dagen voor het onderwijs en kleine kinderen en krijgen schoolleerlingen les op de ijsbaan. Bedrijven en instanties kunnen gebruik maken van bijzondere arrangementen.

In het IJscafé of op het Winterplein kunnen bezoekers iets warms drinken of een lekker hapje eten. Dat kan onder het genot van muziek, want in het café vinden regelmatig muziek- en theater optredens plaats. De ijsbaan is geopend van zondag tot en met donderdag van 10.00 tot 22.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 23.30 uur. Op oudejaarsavond is de baan vanaf 19.00 uur gesloten. De entreeprijs van de ijsbaan bedraagt € 3,00. De mogelijkheid bestaat om schaatsen te huren voor € 4,00.

www.winterstadgroningen.eu
 

Deel deze pagina