Welke DJ’s gaan het Glazen Huis in?

woensdag 25 november 2009

Welke DJ’s gaan het Glazen Huis in?
Radiozender 3FM houdt de spanning erin. Pas op 7 december wordt bekend gemaakt welke DJ’s zijn uitgekozen om zes dagen lang radio te maken in een glazen huis en al die tijd niet te mogen eten. De presentatoren krijgen dus maar kort de tijd om zich voor te bereiden op de marathonuitzending 3FM Serious Request, waarbij ze zoveel mogelijk geld gaan ophalen voor de malariaproblematiek in arme landen.

De zenderredactie van 3FM, waarin vertegenwoordigers zitten van alle omroepen die op de zender uitzenden, beslist welke presentatoren het glazen huis in mogen. Daarbij wordt gekeken welke presentatoren de actie al eens hebben meegemaakt, of ze het lichamelijk aan kunnen en of ze überhaupt beschikbaar zijn. Elk jaar zit er in ieder geval een ervaringsdeskundige in het huis, iemand die al eerder is opgesloten in het huis.

Dit jaar is het volgens 3FM niet moeilijk om beschikbare presentatoren te vinden. Iedereen staat te popelen om zes dagen lang, acht uur per dag radio te maken en al die tijd niet te eten. Maar volgens 3FM moet die taak niet worden onderschat. De DJ’s moeten live radio maken met een hongerige maag en een lichaam dat vecht tegen ontgiftingsprocessen.

Bijna niemand weet welke combinatie van DJ’s is uitverkozen. Maar een persoon draagt het nieuws bij zich en doet zijn of haar best om het geheim bij zich te houden tot 7 december, rond het middaguur. Want dan weten we welke boegbeelden er naar Groningen afreizen om een recordbedrag bijeen te presenteren.

groningengeeft.nl
seriousrequest.3fm.nl
 

Deel deze pagina