Ontdek Groningen, stad en provincie in de bus

woensdag 31 maart 2010

Ontdek Groningen, stad en provincie in de bus
Een rondrit langs de randen van de stad, asperges proeven op het platteland, een bezoek aan de historische vesting Bourtange: zowel in als rond Groningen valt nog zoveel te ontdekken. In samenwerking met Marketing Groningen organiseert de jonge touroperator High Standard Travel rondritten en thematours met touringcars door stad en provincie. Want al jaren ligt er van alles moois, hier vlak om de hoek, te wachten.

Neem bijvoorbeeld ‘Langs de randen van de stad.’ Je leert de stad in deze twee uur durende rondrit op een heel andere manier kennen. Een gids van de VVV legt uit over het verleden, heden én de toekomst van deze prachtige stad. Onder het genot van een drankje word je vervoerd in de luxe Er Gaat Niets Boven Groningen touringcar met extra veel beenruimte. De tochten vinden plaats op

za. 17 april van 13.30-15.30 uur,
vr. 21 mei van 13.30-15.30 uur,
vr. 11 juni van 12.00 – 14.00 uur.

Kosten zijn €19,00 p.p.. Aanmelden kan bij de VVV winkel aan de Grote Markt: 0900-20 230 50 (€0,15 pm).

U kunt ook mee met de culinaire ‘aspergetour’, die de passagiers door het Groningse platteland leidt naar een aspergetelerij en toprestaurants. Bij de teler staat een rondleiding op het programma en in de restaurants kunnen de passagiers genieten van het ‘witte goud’ met een glas goede wijn.

Ook een bezoek aan het historische vestingstadje Bourtange staat bij High Standard Travel op het programma, evenals een tour naar het Waddengebied en het dorpje Pieterburen.

www.hstravel.nl
 

Deel deze pagina