Oktobermaand Kindermaand in Groningen

donderdag 24 september 2009

Oktobermaand Kindermaand in Groningen
Zeg je oktobermaand, dan zeg je kindermaand. De hele maand mogen kinderen tussen de 4 en 12 jaar onder de noemer ‘Oktobermaand Kindermaand’ in de provincie Groningen gratis meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

Paddenstoelen- en Kaboutertocht

Zo hebben de kinderen gratis entree bij musea, kunnen ze meedoen aan spannende workshops, meelopen met rondleidingen, voorstellingen bezoeken, naar de film of een spectaculaire speurtocht doen. De perfecte dagbesteding voor in de herfstvakantie dus.

Tijdens Oktobermaand Kindermaand, dat overigens ook plaatsvindt in de provincie Drenthe, mogen alle kinderen gratis gebruik maken van het openbaar vervoer.

Het programma van het evenement is eind september beschikbaar op www.kindermaand.nl.

Ook los van Oktobermaand Kindermaand is er in Groningen in de herfstvakantie voor kinderen natuurlijk van alles te doen. Wat te denken van de speciale Paddenstoelen- en Kaboutertocht? Deze tocht voert langs de wel honderd soorten paddenstoelen die te vinden zijn in het park van de Fraeylemaborg in Slochteren.

De route wordt door middel van bordjes aangegeven. Op toerisme.groningen.nl zijn bovendien nog meer leuke kinderactiviteiten te vinden.
 

www.fraeylemaborg.nl
kinderattracties op toerisme.groningen.nl

Deel deze pagina