Nieuwe vakantiebestemmingen vanaf Eelde

woensdag 25 april 2012

Ryanair gaat vanaf mei vluchten vanaf Eelde naar Marseille, Milaan en Palma de Mallorca verzorgen. Hiermee neemt de prijsvechter alvast een voorschot op de baanverlenging, die over een jaar klaar is.

In de periode mei tot en met oktober wordt naar elk van de drie nieuwe bestemmingen twee maal in de week non-stop gevlogen. Op 2 mei gaat de eerste vlucht naar Palma de Mallorca. Naar deze bestemming wordt op de woensdag en zondag gevlogen.

Naar Milaan (Bergamo) wordt op 4 mei voor het eerst door Ryanair gevlogen. Deze vluchten zijn op maandag en vrijdag. Naar de derde nieuwe bestemming, Marseille, kan op woensdag en zondag gereisd worden. Op 16 mei staat de eerste vlucht naar Marseille op het programma. Met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling kun je vanaf Eelde naar Barcelona vliegen.

Vliegmaatschappij Transavia breidt bovendien komend winterseizoen het aantal vluchten van Eelde naar Innsbruck uit. Er wordt dan niet één, maar drie keer per week gevlogen.
 

Barcelona

Vanaf 28 april 2012 kunnen reizigers vanaf Groningen Airport Eelde rechtstreeks vliegen naar Barcelona International Airport - El Prat. Lowcost carrier Vueling zal deze vlucht 2x per week uitvoeren met een Airbus A320.

De route wordt 2x per week uitgevoerd:op dinsdag en zaterdag. Dit maakt deze nieuwe bestemming geschikt voor zakelijke reizigers, liefhebbers van city trips en voor een strandvakantie aan de Costa Brava. Vueling zal vanaf Groningen naar El Prat Airport in Barcelona vliegen. Dit is de internationale luchthaven in Barcelona, gelegen aan de rand van de stad, met snelle verbindingen naar de binnenstad.


www.groningenairport.nl

Deel deze pagina