Nieuwe Groningen magazine informeert over Groningen

woensdag 23 december 2009

De VVV Groningen brengt ook in 2010 weer een magazine uit die boordevol zit met informatie over de stad en de provincie Groningen. Lezers krijgen een goed beeld wat er allemaal te beleven valt in Groningen. In de bijgevoegde accommodatiegids staat vooral praktische informatie over overnachtingen, uitgaanstips en attracties.

Het magazine focust zich op de G7, zeven redenen om Groningen te bezoeken. Dat zijn naast de stad ook Bourtange, de wierden, Pieterburen, de borgen, het Lauwersmeer en de Groninger kerken. Daarnaast bevat het blad artikelen over het Groningse kloosterverleden, de benoeming van de Wadden als werelderfgoed. Ook vertelt Joost Marsman, voormalig zanger van de band Is Ook Schitterend (I.O.S.) over Groningen als zijn inspiratiebron.

Het magazine verschijnt in drie talen; Nederlands, Duits en Engels. In de accommodatiegids staat meer informatie over overnachtinglocaties, uitgaanstips, watersportmogelijkheden en andere attracties in Groningen. De gids wordt in heel Nederland verspreidt onder boekhandels. Uiteraard is de gids ook te koop bij de VVV aan de Grote Markt in Groningen.
 

 

Deel deze pagina