Kraantje Pappie gratis te bezoeken op Eurosonic Air

woensdag 14 december 2016

Kraantje Pappie gratis te bezoeken op Eurosonic Air

Ook als het niet gelukt is een van de felbegeerde kaarten voor Eurosonic Noorderslag te bemachtigen, is een bezoek aan Groningen de moeite waard. Net als vorig jaar is ook deze editie de Grote Markt weer het decor van gratis optredens tijdens Eurosonic Air. Met onder andere Kraantje Pappie! 

Eurosonic Air begint donderdag en duurt tot en met zaterdag. Donderdag wordt de aftrap verzorgd door Gallowstreet. Diezelfde avond beklimmen ook Throes + The Shrine en Kuenta I Tambu het podium.

Vrijdag is het de beurt aan Rats On Rafts / De Kift, Reykjavíkurdætur en Navarone. Orange Skyline geeft zaterdag een optreden. Hekkensluiter is Kraantje Pappie.

Ook Grunnsonic, op diverse locaties in de stad, is gratis te bezoeken. Op de line-up staan namen als A Fugitive, Arch origin, BDKR, Boyz in the Woods, Cazz Major, City of Life, De Kat, DraMali, Drico, Movement, The Rising Sun, Vera’s Charm, Victors Village, View for a Day, Vikings in Tibet, We Love You Sally Lightfoot en Willie Darktrousers. Ook Kraantje Pappie treedt op tijdens Grunnsonic.

Meer over Eurosonic Noorderslag >>

Deel deze pagina