Kaartverkoop Noorderzon start op 17 juli

dinsdag 11 juli 2017

Kaartverkoop Noorderzon start op 17 juli

De kaartverkoop voor het programma van festival Noorderzon gaat op maandag 17 juli van start. Vanaf dat moment zijn op www.noorderzon.nl kaarten te koop en ook in het Grand Theatre worden tickets verkocht. Na het grote succes van vorig jaar is het ook dit jaar mogelijk om ook een spannende Mystery Route door het programma te nemen.

De 27ste editie van Noorderzon staat op de agenda van donderdag 17 tot en met zondag 27 augustus in het Noorderplantsoen en DownTown Groningen. 

In het ticket- en infocentrum in het Grand Theatre zit vanaf maandag dagelijks een groepje goed geïnformeerde kaartverkopers klaar om bezoekers te informeren over de voorstellingen. Uiteraard kunnen tickets ook online worden gekocht.

Wie meer wil weten over het programma kan maandag 17 juli ook terecht in het Grand Theatre waar dan de talkshow Local Talks plaatsvindt. Arno van der Heyden praat dan met een aantal bijzondere gasten over het uitgebreide lokale programma van Noorderzon. Toegang voor deze talkshow in het Grand Theatre is gratis, reserveren kan via info@noorderzon.nl.

Neem een Mystery route
Na het succes van vorig jaar is het ook in dit jaar mogelijk om een Mystery Route door het programma te nemen. In dat geval stelt de organisatie van Noorderzon een geheim programma samen: pas op de dag zelf wordt bekend wat je allemaal gaat zien. Ook de Mystery Routes zijn vanaf maandag te bestellen.

www.noorderzon.nl

Fotograaf: Niels Knelis Meijer

Deel deze pagina