Inschrijving Tocht om de Noord loopt storm

woensdag 31 maart 2010

Inschrijving Tocht om de Noord loopt storm
In het weekend van 25 en 26 september trekken duizenden wandelaars hun wandelschoenen weer aan voor de jaarlijkse Tocht om de Noord, een wandeltocht die de wandelaars voert door Groningse wierdendorpen. Dit jaar begint de tocht in Delfzijl en eindigt de route in Zoutkamp. De inschrijving is sinds 1 maart geopend en wandelaars hebben al massaal gebruik van deze mogelijkheid.

Tijdens de wandeling staat de deelnemers in elk van de tussengelegen dorpen een avontuur te wachten. Culturele belevenissen blijven zeker niet achterwege op deze kilometerslange route. In 2010 viert de tocht haar eerste lustrum. In al die jaren zijn alle zintuigen aan bod geweest en bij deze editie komen ze samen terug in het thema dat staat voor de meest centrale plek in het huis; de keuken. Niet voor niets krijgt de tocht de titel ‘Wandelen door de Keuken van Groningen’ mee. Tijdens de tocht kunnen de lopers ruiken, voelen, horen, zien en proeven!

Voor de iets minder fanatieke wandelaars is het mogelijk de route in te korten. De echte diehards die de volledige tocht weten te volbrengen (totaal 80 kilometer), krijgen een ‘Pronkjewail’ aangeboden als oorkonde. Maar ook voor de andere lopers ligt een leuke herinnering klaar.

Ook inschrijven?
www.tochtomdenoord.nl
 

Deel deze pagina