Groningse studentenleven staat centraal tijdens KEI-week

dinsdag 28 juli 2015

Groningse studentenleven staat centraal tijdens KEI-week

De jaarlijkse KEI-week is dé perfecte kans om kennis te maken met het Groningse studentenleven. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus worden in het kader van de KEI-week tal van activiteiten en evenementen georganiseerd om de nieuwe generatie Groningse studenten op een feestelijke wijze kennis te laten met de stad en met elkaar.

Dit jaar zullen weer zo’n 5000 nieuwe studenten meedoen aan de KEI-week, die bekend staat als één van de grootste introductieweken van Nederland. In willekeurig ingedeelde KEI-groepen zullen de studenten langs de vele activiteiten trekken. Die variëren van informatieve evenementen over de RUG en de Hanzehogeschool en presentaties van de talloze student(sport)verenigingen tot een feestelijke parade door de binnenstad en natuurlijk knallende feesten op de Grote Markt en in het Stadspark. Afsluiter is het eindfeest in MartiniPlaza met optredens van topartiesten als Mr. Polska, Dirtcaps en Feest DJ Ruud.

Het thema van de 2015-editie van de KEI-week is ‘KEI is your Key’. Dat laat zien dat de KEI-week de sleutel is tot een geslaagde studententijd. En die opent op zijn beurt weer deuren voor een succesvolle toekomst.

De introductie-/feestweek gaat op maandag 10 augustus van start met ‘The Grand Opening’ op de Grote Markt, met optredens van onder andere Kenny B.

www.keiweek.nl

Deel deze pagina