Groningen Geeft aan 3FM Serious Request, jij ook?

woensdag 25 november 2009

Groningen Geeft aan 3FM Serious Request, jij ook?
Alle Groningse acties en initiatieven in het kader van 3FM Serious Request worden gebundeld onder de naam Groningen Geeft. Via dit platform kunnen scholen, organisaties, verenigingen, ondernemers en particulieren uit zowel stad als ommeland zelf hun ideeën of acties voor het inzamelen van geld kwijt. Ook de Groningse media doen mee en kunnen de leukste en meest ludieke acties extra aandacht geven op de regionale radio en tv en dagbladen.

Het uiteindelijk door Groningen binnengehaalde geldbedrag wordt door burgemeester Rehwinkel bekend gemaakt aan het einde van de actie 3FM Serious Request. “We zullen laten zien dat we in het ophalen van geld voor het goede doel even gul als creatief zijn”, aldus de burgervader.

Via groningengeeft.nl kunnen acties en initiatieven aangemeld worden, maar het is ook mogelijk om via deze site een actie te steunen of rechtstreeks geld doneren.

Groningen Geeft is een initiatief van verschillen partijen: Marketing Groningen, Gemeente Groningen. Provincie Groningen, RTV Noord, IWink, Communicatiebureau De snelle bruine vos, Communicatiebureau Bruintjes, Dagblad van het Noorden en de Rabobank.
 

www.groningengeeft.nl

Deel deze pagina