Groningen apps nu te downloaden

vrijdag 01 juni 2012

Groningen apps nu te downloaden

Vanaf nu kun je altijd via je smartphone of iPad op de hoogte blijven van alles dat Groningen zo bijzonder maakt. Ontdek de stad en provincie met het online magazine voor op je computer of iPad, zoek een goed restaurant of een eigenzinnige winkel in de CityGuide, of ga op pad met de Route app!

Groningen Magazine
In het Groningen Magazine maak je onder andere kennis met de G7, zeven redenen om Groningen te bezoeken. Door middel van prachtig fotomateriaal en sfeervolle videobeelden komen stad en provincie tot leven. Bekende en inspirerende Groningers laten je daarnaast zien wat Groningen zo bijzonder maakt. Ook lees je welke festivals, bezienswaardigheden en musea je absoluut niet mag missen. Het online magazine is als app te downloaden voor je iPad. Ook op je computer is het magazine te bekijken, dit doe je op magazine.groningen.nl

iPad: App Store

Groningen City Guide
Met de City Guide ontdek je wat de stad te bieden heeft. Van bijzondere winkeltjes tot lekkere restaurantjes en van de leukste evenementen tot de mooiste galerieën. De City Guide biedt inspiratie voor een middag shoppen of een avondje uit. Of plan een weekend in Groningen en zoek meteen een goed hotel. Kijk daarna wat er in de buurt te zien en te doen is, maak een selectie van je favoriete restaurantjes of cafés en sla ze op in je favorieten. Zo kom je goed voorbereid naar Groningen. Met een overzichtelijke kaart en routebeschrijving raak je nooit de weg kwijt.

Android: Google play
iOS: App store

Groningen Routes
Met de route-app is je smartphone je persoonlijke gids! De app vertelt je op verschillende interessante locaties alles over de gebieden die je bezoekt. Sta je op een interessante plek, dan speelt de telefoon automatisch een geluidsfragment af. De kaart op je telefoon geeft duidelijk aan waar je naartoe moet. Verdwalen is dus niet mogelijk. Al je aandacht kan gaan naar de omgeving, naar al het moois dat Groningen te bieden heeft!

Android: Google Play
iOs: App Store

Momenteel hebben we vijf routes voor je klaarstaan. Je kunt in de stad een tweetal wandelingen doen, bijvoorbeeld om te genieten van de kunst en architectuur in de binnenstad. Ook kun je kiezen uit twee fietsroutes, waaronder een route in en rond de prachtige vestingstad Bourtange. Daarnaast bevat de app een autoroute langs het Wierdenlandschap en het Waddenzee werelderfgoed.

Deel deze pagina