Fiets de VVV Jubileum fietsroute en win een Union-fiets!

maandag 10 mei 2010

Fiets de VVV Jubileum fietsroute en win een Union-fiets!
Hou je van fietsen? Fiets dan mee voor het goede doel en maak meteen kans op het winnen van een schitterende Union fiets ter waarde van € 449,-! In het kader van het 125 jarig bestaan van VVV Nederland zijn er 104 speciale VVV Jubileum fietsroutes ontwikkeld waarmee het Ronald McDonald Kinderfonds wordt gesteund.

Iedereen die de VVV Jubileumfietsroute koopt en fietst maakt kans op de VVV Jubileumfietsroute fietst kans op een Union Onda fiets ter waarde van 449 euro.

Wat moet je doen?

  1. Kom naar VVV Groningen en koop de speciale VVV Jubileumfietsroute Groningen Fietsstad. Deze kost slechts € 2,- , waarvan de helft ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
  2. Zoek een lekkere dag uit en fiets deze route. Vergeet vooral je camera niet!
  3. Schrijf na thuiskomst een leuk, boeiend, grappig, of inspirerend verslag van je fietstocht van maximaal 400 woorden met minimaal 1 foto (bestandsgrootte per foto max. 1,5 Mb).
  4. Stuur je verhaal naar redactie@vvv.nl onder vermelding van ‘verhalenwedstrijd VVV Jubileumfietsroutes’ en geef duidelijk aan welke route je gefietst hebt en de naam van de provincie. Vermeld ook je volledige naam, adres en telefoonnummer.

    De leukste verhalen zullen geplaatst worden op de 125jaar pagina van VVV.nl.

Deze actie loopt via VVV Nederland. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.vvv125jaar.nl

Deel deze pagina