Feeërieke Fraeylemaborg in kerstsferen

woensdag 24 november 2010

Feeërieke Fraeylemaborg in kerstsferen
De sfeervolle Fraeylemaborg in Slochteren is vooral in de maand december een geschikte plek voor een dagje uit. In de aanloop naar de feestdagen vinden op de borg onder andere een kerstmarkt en een kaarslichtavond plaats.

Nu ademt de borg sowieso al een en al sfeer, studenten van een groenopleiding uit Eelde doen er nog een schepje bovenop. Zij zorgen ervoor dat de borg vanaf 11 december tot tweede kerstdag sfeervol aangekleed en verlicht is.

In het weekend van 11 en 12 december is er een Zweedse kerstmarkt in de Fraeylemaborg. Restaurant De Boerderij wordt dan twee dagen lang omgetoverd tot kerstmarkt.

Zaterdagavond 18 december staat er een rondleiding door de borg op het programma. Zowel de borg als het voorterrein zijn dan sprookjesachtig verlicht. Na afloop van de rondleiding staat er koffie klaar en wordt er kerstmuziek gedraaid.

In het Koetshuis van de borg is tot en met 31 december bovendien een tentoonstelling te zien van fraaie en originele topstukken uit de collectie van de Fraeylemaborg die normaal niet te zien zijn voor het publiek.

www.fraeylemaborg.nl
 

Deel deze pagina