Een jaar lang gratis naar de bioscoop met je uitgaansfoto

woensdag 30 augustus 2017

Een jaar lang gratis naar de bioscoop met je uitgaansfoto

Groningers maakten kans om een jaar lang gratis naar Pathé te gaan door het delen van een uitgaansfoto. UIT Groningen lanceerde een nieuwe campagne waarin de uitgaansbeleving van Groningers centraal staat.

UIT Groningen riep Groningers op om hun UIT moment te delen via social media onder de hashtag #uitgroningen. Het delen van de momenten in het culturele uitgaansleven van Groningen verbindt jonge Groningers en geeft een indruk van het uitgaansaanbod van Groningen. Elke maand maken deelnemers kans om hun uitgaansfoto op de UIT poster te krijgen. Deze poster met de uitgaansagenda wordt maandelijks door de binnenstad verspreid.

Tijdens Noorderzondag op 27 augustus om 16.00 uur vond de lancering plaats van deze nieuwe UIT campagne bij de Horatiotent. Hier werd uit alle inzendingen met de #uitgroningen een winnende foto gekozen. De winnaar kreeg naast de plaatsing op de eerste poster ook een jaar lang gratis toegang tot Pathé Groningen.

Bij de Horationtent was tijdens Noorderzondag ook een preview te zien van de Groninger Museumnacht met onder andere optredens van The Given Horse, Vera’s Charm en enkele museumstukken van de Groninger Musea.   

Kijk voor meer informatie over de winactie op: www.uit.groningen.nl/win

Deel deze pagina