Dinopark Tenaxx in Wedde breidt uit

dinsdag 29 augustus 2017

Dinopark Tenaxx in Wedde breidt uit

Dinopark Tenaxx in Wedde gaat uitbreiden. Het gaat zo goed met het park dat er volgend jaar hoogstwaarschijnlijk nog meer dino’s bij komen.

Tenaxx trok in 2016 25.000 bezoekers en eigenaar Wouter Oudemans vermoedt dat dit jaar uiteindelijk evenzoveel mensen het park komen bezoeken.

Bezoekers kunnen in het park onder andere bewegende en ook brullende dino’s tegen het lijf lopen. Oudemans laat tegenover RTV Noord weten dat er volgend jaar waarschijnlijk meer bewegende dino’s bij komen. “Om een gevleugelde dino die nu al in het park staat, gaan straks dinosaurussen vliegen. We gaan dus vliegende dinosaurussen meemaken in Wedde”, zegt hij tegen de regionale omroep.

Nacht van de Dino

Op 2 september staat de Nacht van de Dino op het programma. Zodra de duisternis invalt, worden de dino's in het licht gezet. Er wordt een kampvuur ontstoken en er is een speciale speurtocht door het dinobos uitgezet. De grote overdekte zandbak waar kinderen dinobotten en -eieren kunnen opgraven is verlicht.

Kinderen kunnen zich deze avond laten schminken, een eigen dinobroodje maken, marshmallows roosteren of zelf een dino-wandelstok met lichtjes maken. Ook is er muziek. De avond eindigt tegen 22.30 uur met een groot vuurwerk.

www.landgoedtenaxx.nl

Deel deze pagina