Check in op Foursquare, verdien een badge en beklim gratis de Martinitoren

donderdag 14 april 2011

Check in op Foursquare, verdien een badge en beklim gratis de Martinitoren

De VVV Groningen en de Martinitoren doen komende zaterdag 16 april mee aan de eerste Dutch National Foursquare Day. Wie om precies 14.00 uur incheckt op de Grote Markt op Foursquare ontvangt de felbegeerde Foursquare Day ‘badge”, die gratis toegang geeft tot de Martinitoren. Het tonen van de badge betekent die dag tevens 50% korting op alle hooded sweaters in de VVV Winkel aan de Grote Markt.

Op 16 april vieren alle Foursquare gebruikers wereldwijd Foursquare Day. Ze wensen elkaar via het nieuwe location based social network een ‘happy foursquare day’ en verdienen daarmee de felbegeerde Foursquare Day badge. Voor Nederland wordt de eerste landelijke aflevering georganiseerd op de Grote Markt in Groningen. Organisaties en ondernemers uit de stad Groningen hebben massaal acties verzonnen om Foursquare Day tot een succes te maken. Meer dan 40 Groninger middenstanders hebben het evenement reeds omarmd en acties gekoppeld aan het tonen van deze badge. Hiermee is het platform in één klap ook waardevol voor het winkelend publiek.

De VVV Groningen werkt graag mee aan deze wijze van location based advertising. De bemachtigde Foursquare Day badge kan aan de balie van de VVV winkel ‘ingewisseld’ worden voor een gratis toegangskaartje voor het beklimmen van de Martinitoren. De badge geeft tevens 50% korting op alle hooded sweaters van de VVV. Andere acties die in het kader van Foursquare Day plaatsvinden zijn een biertje bij De Drie Gezusters voor één euro, een dagje gratis rijden in een Audi A3 Cabrio of TT of als VIP naar FC Groningen – PSV.

Meer informatie over World Foursquare Day vindt u op 4sqday.com
Meer informatie over Groningen: toerisme.groningen.nl

Deel deze pagina