Bestel de Schatkaart van het Noorden

woensdag 30 juli 2014

Bestel de Schatkaart van het Noorden

Voor wie goed zoekt, zijn in Groningen heel wat schatten te vinden. Om te helpen bij de zoektocht naar die toeristische pareltjes van Stad en Ommeland, is er nu de Schatkaart van het Noorden: een handig gidsje ter grootte van een creditcard dat niet alleen informatie geeft over de belangrijkste publiekstrekkers van Groningen, maar ook fikse kortingen geeft op de entreeprijs.

Het Groninger Museum, de Martinitoren, de vesting Bourtange en de Zeehondencrèche Pieterburen: het zijn slechts vier van de 24 toeristische topattracties die zijn opgenomen in de Schatkaart van het Noorden. Wie deze zomer een bezoekje aan Groningen brengt, doet er dan ook goed aan de Schatkaart aan te vragen. Dat kan via de website schatkaartvanhetnoorden.nl, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de voordeelpas op te halen bij het Groningse VVV-kantoor op de Grote Markt.

Het enige wat je dan nog hoeft te dien is de kaart activeren en je profiteert van een schat aan voordeel bij de mooiste cultuurhistorische plekken die Groningen te bieden heeft.

www.schatkaartvanhetnoorden.nl

Deel deze pagina